Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Plano, Texas
    Posts
    4,170

    Default Problems with IN operation

    Is any one else having problems with getting the board to load? It seems to freeze when moving from thread to thread. sometimes it will load when using a refresh function and other times I have to leave and go to another site outside IN and come back in.
    I am using Firefox on two different computers and not having the issue on any other site.
    It has been going on the last two or three days.

    Similar Threads:
    Member Benefits1
    Jim Luttrall
    www.MrInspector.net
    Plano, Texas

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Philadelphia PA
    Posts
    3,177

    Default Re: Problems with IN operation

    Quote Originally Posted by Jim Luttrall View Post
    Is any one else having problems with getting the board to load? It seems to freeze when moving from thread to thread. sometimes it will load when using a refresh function and other times I have to leave and go to another site outside IN and come back in.
    I am using Firefox on two different computers and not having the issue on any other site.
    It has been going on the last two or three days.
    No problemos here, also using Firefox.

    "There is no exception to the rule that every rule has an exception." -James Thurber, writer and cartoonist (1894-1961)
    www.ArnoldHomeInspections.com

  3. #3
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Santa Rosa, CA
    Posts
    2,480

    Default Re: Problems with IN operation

    Yesterday I did. Not today.

    Department of Redundancy Department
    http://www.FullCircleInspect.com/

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Caledon, Ontario
    Posts
    5,005

    Default Re: Problems with IN operation

    No problem here. Didn't notice any slowness yesterday or the day before for that matter. I am also on Firefox.


  5. #5
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ormond Beach, Florida
    Posts
    26,248

    Default Re: Problems with IN operation

    For the last several days, and today it is really bad - Internet Explorer 7.

    Makes one very frustrated to try to find click arounds which allow one to read posts and to post.

    Jerry Peck, Construction / Litigation Consultant
    Construction Litigation Consultants, LLC ( www.ConstructionLitigationConsultants.com )
    www.AskCodeMan.com

  6. #6
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ormond Beach, Florida
    Posts
    26,248

    Default Re: Problems with IN operation

    The board is not working correctly, but when I click on a link in a signature, all those are working.

    Many times I try to Edit a post and it says 'error on page' at the bottom.

    Jerry Peck, Construction / Litigation Consultant
    Construction Litigation Consultants, LLC ( www.ConstructionLitigationConsultants.com )
    www.AskCodeMan.com

  7. #7
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mesa AZ
    Posts
    1,181

    Default Re: Problems with IN operation

    I'm having the same problem, the page goes blank, when I click on, todays posts.
    It was OK yesterday.

    Phoenix AZ Resale Home, Mobile Home, New Home Warranty Inspections. ASHI Certified Inspector #206929 Arizona Certified Inspector # 38440
    www.inspectaz.com

  8. #8
    Ted Menelly's Avatar
    Ted Menelly Guest

    Default Re: Problems with IN operation

    Quote Originally Posted by Dan Harris View Post
    I'm having the same problem, the page goes blank, when I click on, todays posts.
    It was OK yesterday.

    Same here. XP on one com and Vista on the other.


  9. #9
    Ron Bibler's Avatar
    Ron Bibler Guest

    Default Re: Problems with IN operation

    This is what im looking at in per post.

    see the attachment. been like this for a week now.

    Best

    Ron
    Santa Rosa California Home Inspection - Exterminating & Thermal Imaging

    Attached Files Attached Files
    Last edited by Ron Bibler; 09-16-2009 at 02:08 PM.

  10. #10

    Default Re: Problems with IN operation

    Macs Rule!


  11. #11
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Caledon, Ontario
    Posts
    5,005

    Default Re: Problems with IN operation

    Yes I am on a MacBook Pro, and the web pages (Firefox) load way faster, and no crashes. I tried Safari, and its suppose to be the fastest browser but, in comparison to Firefox, Firefox seems to be faster fwiw, but not by much.

    This morning I am having no problems with Inspection News loading.


  12. #12
    Ted Menelly's Avatar
    Ted Menelly Guest

    Default Re: Problems with IN operation

    No problem today. It was just the last couple of days.

    Oh yeah....Mac operators....It had nothing to do with it.


  13. #13
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ormond Beach, Florida
    Posts
    26,248

    Default Re: Problems with IN operation

    Quote Originally Posted by Ted Menelly View Post
    No problem today.

    Same here ... working well so far.

    Many times these issues are a result of server problems (whoever Brian has hosting his site, unless Brian has his own server). I've had a couple of similar problems on mine and my hosting service found the problem on their servers, not properly recognizing what was coming into it.

    Seems as though that has been taken care of.

    Ted is correct - nothing to do with Mac or Microsoft, or any particular browser.

    Jerry Peck, Construction / Litigation Consultant
    Construction Litigation Consultants, LLC ( www.ConstructionLitigationConsultants.com )
    www.AskCodeMan.com

  14. #14
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Capistrano Beach, CA
    Posts
    1,458

    Default Re: Problems with IN operation

    Hi All,

    Thanks for letting me know.

    I have not made any changes or updates so it may have been a load issue.

    Please keep me posted if you encounter more problems.

    View The List Of InspectionNews Member Benefits!

    -----------------
    Sincerely,
    Brian Hannigan
    InspectionNews.net / InspectionReferral.com
    Helping Inspectors $ucceed Since 1997TM

    Facebook: https://www.facebook.com/InspectionNews
    Twitter: @InspectionNews

  15. #15
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Plano, Texas
    Posts
    4,170

    Default Re: Problems with IN operation

    No problems so far Monday evening.
    Thanks Brian!

    Jim Luttrall
    www.MrInspector.net
    Plano, Texas

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •