Results 1 to 23 of 23
  1. #1
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Capistrano Beach, CA
    Posts
    1,416

    Default Trouble Loading InspectionNews Pages

    Is anyone running into an issue on this site where the page loads but it is blank?

    Not sure if it is just me or not.

    Similar Threads:
    Inspection Referral SOC
    See InspectionNews' Secret To Getting More Inspections

    -----------------
    Sincerely,
    Brian Hannigan
    InspectionNews.net / InspectionReferral.com
    Helping Inspectors $ucceed Since 1997TM

    Facebook: https://www.facebook.com/InspectionNews
    Twitter: @InspectionNews

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    4,112

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    Yes, it has been an intermittent problem for me, but my SBC Global dsl connection has been acting up on my Yahoo home page also for a couple of weeks now. It usually will clear up after a couple of attempts to refresh, and then do it again a few minutes later. It does not appear to be related to just one page, I have seen it happen going to and from several different areas in the IN site.
    Jim

    Jim Luttrall
    www.MrInspector.net
    Dallas, Texas

  3. #3
    David Banks's Avatar
    David Banks Guest

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    Yes Brian I have had the problem for a couple of days.


  4. #4
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Memphis TN.
    Posts
    4,311

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    Brian

    Running Fire Fox Browser. Last couple of days intermittent blank start up, pictures in thread and go to last post blank. Refresh does not correct. Start up on second attempt
    good. Trying other forum then back later to blank sections open then.

    It Might have Choked Artie But it ain't gone'a choke Stymie! Our Gang " The Pooch " (1932)
    Billy J. Stephens HI Service Memphis TN.

  5. #5

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    Quote Originally Posted by Brian Hannigan View Post
    Is anyone running into an issue on this site where the page loads but it is blank?

    Not sure if it is just me or not.
    For some reason your site has become quite slow in loading pages. My Mac Intel had no problems until recently, (few weeks?) and where pages loaded instantly now it takes 6 to 8 seconds. Wadja do to the server?


  6. #6
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Philadelphia PA
    Posts
    3,177

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    I'm having similar problems. Using Firefox on Windows XP.
    It was hopeless with my wife's Mac laptop when we were out of town.

    "There is no exception to the rule that every rule has an exception." -James Thurber, writer and cartoonist (1894-1961)
    www.ArnoldHomeInspections.com

  7. #7
    Jim Severine's Avatar
    Jim Severine Guest

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    I have been having the same problem with loading blank pages. Using latest Windows IE.

    Jim Severine


  8. #8
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ormond Beach, Florida
    Posts
    25,307

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    Frequently the past week or so (been worse this week than last week).

    I've found that if I have a problem, I can click 'post reply' and when that page loads, I click the link above to go back where I wanted.

    So far, that seems to be my 'workaround' for it.

    Jerry Peck, Construction / Litigation Consultant
    Construction Litigation Consultants, LLC ( www.ConstructionLitigationConsultants.com )
    www.AskCodeMan.com

  9. #9
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ingleside Illinois
    Posts
    118

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    Happened to me twice today, I was looking for instructions to download pictures and the page I went to was blank.


  10. #10
    Brandon Chew's Avatar
    Brandon Chew Guest

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    Blank pages frequently for the last several days. I usually page back and then page forward and it loads the second time.

    Slower load times (4-5 second delay) on many pages. I'm on broadband so "normal" is usually a fraction of a second.

    I'm using IE7 with latest updates installed.

    Last edited by Brandon Chew; 09-07-2007 at 08:16 PM. Reason: correct delay time

  11. #11
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Rockwall Texas
    Posts
    4,517

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    I have been getting those blank white pages for a few days now. The last few times it has been followed up by pop ups of nude women.

    When you find the cause Brian, leave it alone.

    Rick


  12. #12
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Capistrano Beach, CA
    Posts
    1,416

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    Quote Originally Posted by Rick Hurst View Post
    The last few times it has been followed up by pop ups of nude women.

    When you find the cause Brian, leave it alone.

    Rick
    Please tell me you're kidding.

    Thanks for the input. I wasn't sure if it was just me or if there was an issue.

    Please be patient and I will try and find the problem.

    See InspectionNews' Secret To Getting More Inspections

    -----------------
    Sincerely,
    Brian Hannigan
    InspectionNews.net / InspectionReferral.com
    Helping Inspectors $ucceed Since 1997TM

    Facebook: https://www.facebook.com/InspectionNews
    Twitter: @InspectionNews

  13. #13
    David Banks's Avatar
    David Banks Guest

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    No problem late yesterday and today


  14. #14
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Capistrano Beach, CA
    Posts
    1,416

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    No blank pages for me today either. I hope I scared the gremlins away.

    Anybody having blank pages today?

    See InspectionNews' Secret To Getting More Inspections

    -----------------
    Sincerely,
    Brian Hannigan
    InspectionNews.net / InspectionReferral.com
    Helping Inspectors $ucceed Since 1997TM

    Facebook: https://www.facebook.com/InspectionNews
    Twitter: @InspectionNews

  15. #15
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Rockwall Texas
    Posts
    4,517

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    Hadn't seen any of them as of yesterday or this morning Brian.

    Girls are gone too.


  16. #16
    Richard Stanley's Avatar
    Richard Stanley Guest

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    A couple of blanks today - slow for the past few weeks - 5 - 10 seconds to load.


  17. #17
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ormond Beach, Florida
    Posts
    25,307

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    I'm still getting blanks and pages just not loading (does not even get to the 'Done' part), so I click 'Back' and click the link again, has now been working on the second attempt.

    Jerry Peck, Construction / Litigation Consultant
    Construction Litigation Consultants, LLC ( www.ConstructionLitigationConsultants.com )
    www.AskCodeMan.com

  18. #18
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Capistrano Beach, CA
    Posts
    1,416

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    I just made some changes.

    Any better?

    See InspectionNews' Secret To Getting More Inspections

    -----------------
    Sincerely,
    Brian Hannigan
    InspectionNews.net / InspectionReferral.com
    Helping Inspectors $ucceed Since 1997TM

    Facebook: https://www.facebook.com/InspectionNews
    Twitter: @InspectionNews

  19. #19
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    4,112

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    Better, no more blank pages, but the speed is still consistently slower than normal.
    Jim

    Jim Luttrall
    www.MrInspector.net
    Dallas, Texas

  20. #20
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ormond Beach, Florida
    Posts
    25,307

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    Better, now after getting the 'Done', if I wait a few seconds, I get the page. 'Better', yes.

    Jerry Peck, Construction / Litigation Consultant
    Construction Litigation Consultants, LLC ( www.ConstructionLitigationConsultants.com )
    www.AskCodeMan.com

  21. #21
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ormond Beach, Florida
    Posts
    25,307

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    Better today, most pages show up immediately after, or at the same time as, the 'Done' appears ... except when I went to post this response (but the page loaded before enough time went by to do more than think 'Oh-oh', then it was there).

    Jerry Peck, Construction / Litigation Consultant
    Construction Litigation Consultants, LLC ( www.ConstructionLitigationConsultants.com )
    www.AskCodeMan.com

  22. #22
    Richard Stanley's Avatar
    Richard Stanley Guest

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    No blanks today. Speed is still slow.


  23. #23
    David Banks's Avatar
    David Banks Guest

    Default Re: Trouble Loading InspectionNews Pages

    Good speed and no blanks for 2 days. Windows XP.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •