Results 1 to 17 of 17

Thread: Server Issues?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Snowbird (this means I'm retired and migrate between locations), FL/MI
    Posts
    4,086

    Default Server Issues?

    I recall recently BH indicating he was fitting a new server, not sure if this would be related.

    Lately I've been intermittantly getting some error messages, apparently from the IN Server for some unknown reason. I'm not trying to "do" anything but click on the next page of posts, read a post, etc. and because it happens intermittantly, there may be several such messages in a row, then no problemo for a few clicks, hours, days, I haven't yet picked up on a "pattern".

    Some of these messages are the "forbidden...." (but not forbidden 403)responses implying I tried to do something I shouldn't, but wasn't, such as selecting "todays posts" under "quick links" after viewing an individual post (to go back to the list), sometimes I'll get a "memory error" with the usual server type response, lately ending in "line 20" as the apparent culprit.

    These are not local "blue screen of death" or other local OpSys error responses.

    BH, let me know if you need more details or info, and I'll start saving the responses if you need them.

    Happened (3x server memory channel errors in a row when trying to view a particular topic string) again just moments ago -- clicking back arrow simply repeated the "error" had to manually type in addy to IN to overcome, then navigate to the topic string - this time no error?!?. Perhaps too many were viewing same topic at same time and there is a port that has a dedicated/restricted use that isn't closed to the "hunt sequence"?

    Similar Threads:
    NHIE Practice Exam

  2. #2
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Capistrano Beach, CA
    Posts
    1,458

    Default Re: Server Issues?

    Thanks H.G.,

    Since making some sever upgrades there have been some issues similar to what you have reported.

    I encourage everyone to let me know (post here) when you run into an issue and report what the error was and when it happened so I can try and resolve this issue.

    Thank you for your help.

    View The List Of InspectionNews Member Benefits!

    -----------------
    Sincerely,
    Brian Hannigan
    InspectionNews.net / InspectionReferral.com
    Helping Inspectors $ucceed Since 1997TM

    Facebook: https://www.facebook.com/InspectionNews
    Twitter: @InspectionNews

  3. #3
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mesa AZ
    Posts
    1,181

    Default Re: Server Issues?

    I also get them sometimes.
    At first I figured I was a bad boy, and that was Brians way to tell me to shape up or be shipped out.

    Phoenix AZ Resale Home, Mobile Home, New Home Warranty Inspections. ASHI Certified Inspector #206929 Arizona Certified Inspector # 38440
    www.inspectaz.com

  4. #4
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Caledon, Ontario
    Posts
    5,005

    Default Re: Server Issues?

    Have not experienced anything as described and I'm on a Mac using Firefox.


  5. #5
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ormond Beach, Florida
    Posts
    26,252

    Default Re: Server Issues?

    Brian,

    I still get those messages too, sometimes not at all, then sometimes all the time.

    I found that I can click the Back arrow, then Refresh, then click on what I was clicking on and it ... usually works, sometimes takes doing that a couple of times or so.

    Jerry Peck, Construction / Litigation Consultant
    Construction Litigation Consultants, LLC ( www.ConstructionLitigationConsultants.com )
    www.AskCodeMan.com

  6. #6
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Caledon, Ontario
    Posts
    5,005

    Default Re: Server Issues?

    Having said that I have had no issues, I guess I spoke too soon.

    This just came up.

    Warning: require_once(/home/inspecti/public_html/home_inspection/includes/class_hook.php) [function.require-once]: failed to open stream: Cannot allocate memory in /includes/init.php on line 294

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/inspecti/public_html/home_inspection/includes/class_hook.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/inspecti/public_html/home_inspection/includes/init.php on line 294


  7. #7
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Plano, Texas
    Posts
    4,170

    Default Re: Server Issues?

    Just got this twice when trying to view a photo of a truss plate

    Warning: Unknown: failed to open stream: Cannot allocate memory in Unknown on line 0

    Fatal error: Unknown: Failed opening required '/home/inspecti/public_html/home_inspection/vbseo.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in Unknown on line 0

    Jim Luttrall
    www.MrInspector.net
    Plano, Texas

  8. #8
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    WESTMINSTER CO
    Posts
    1,090

    Default Re: Server Issues?

    brian

    maybr un related--but why can't i upload a 4.15kb inspection report to a thread--it states i should be able to

    can i????

    charlie


  9. #9
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Ormond Beach, Florida
    Posts
    26,252

    Default Re: Server Issues?

    I've found that when I get those error messages (or other ones too) this always works:
    Quote Originally Posted by Jerry Peck View Post
    I found that I can click the Back arrow, then Refresh, then click on what I was clicking on and it ... usually works, sometimes takes doing that a couple of times or so.


    Jerry Peck, Construction / Litigation Consultant
    Construction Litigation Consultants, LLC ( www.ConstructionLitigationConsultants.com )
    www.AskCodeMan.com

  10. #10
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Snowbird (this means I'm retired and migrate between locations), FL/MI
    Posts
    4,086

    Default Re: Server Issues?

    Yes, clicking refresh, back, or other methods work just fine.

    However, it is an indication of issues regarding the new server set-up.

    I'm thinking strongly it may be an issue on the ad posting/click through interface with the active X - google counter.

    Pages have been slower to load - and I've been MISSING OUT on seeing the paid ad space (since I've been lately aware that a click through once in a while generates revenue for our gracious host - but they haven't been regularly appearing since the server "upgrade" post crash so I've been "missing opportunities to explore/consider/expand my horizons with IN sponsors").


  11. #11
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Capistrano Beach, CA
    Posts
    1,458

    Default Re: Server Issues?

    Thank you all.

    Please keep supplying me with the info until this is sorted out.

    All your comments help.

    View The List Of InspectionNews Member Benefits!

    -----------------
    Sincerely,
    Brian Hannigan
    InspectionNews.net / InspectionReferral.com
    Helping Inspectors $ucceed Since 1997TM

    Facebook: https://www.facebook.com/InspectionNews
    Twitter: @InspectionNews

  12. #12
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Snowbird (this means I'm retired and migrate between locations), FL/MI
    Posts
    4,086

    Default Re: Server Issues?

    I'm seeing the ads again, and pages are loading faster now!


  13. #13
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Capistrano Beach, CA
    Posts
    1,458

    Default Re: Server Issues?

    Quote Originally Posted by H.G. Watson, Sr. View Post
    I'm seeing the ads again, and pages are loading faster now!

    That's great.... for now but I'm still working on it. I don't think everything is working correctly just yet.

    I ask everyone to please keep me posted on any issues that you have on the board.

    View The List Of InspectionNews Member Benefits!

    -----------------
    Sincerely,
    Brian Hannigan
    InspectionNews.net / InspectionReferral.com
    Helping Inspectors $ucceed Since 1997TM

    Facebook: https://www.facebook.com/InspectionNews
    Twitter: @InspectionNews

  14. #14

    Default Re: Server Issues?

    Here's the one I get randomly, including a minute ago:

    Forbidden

    You don't have permission to access /home_inspection/search.php on this server.
    Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    Apache/2.2.14 (Unix) mod_ssl/2.2.14 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.12 Server at www.inspectionnews.net Port 80


  15. #15
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Capistrano Beach, CA
    Posts
    1,458

    Default Re: Server Issues?

    OK, more server work was done over the weekend.

    Please let me know if the issues continue.

    Thanks!

    View The List Of InspectionNews Member Benefits!

    -----------------
    Sincerely,
    Brian Hannigan
    InspectionNews.net / InspectionReferral.com
    Helping Inspectors $ucceed Since 1997TM

    Facebook: https://www.facebook.com/InspectionNews
    Twitter: @InspectionNews

  16. #16
    chris mcintyre's Avatar
    chris mcintyre Guest

    Default Re: Server Issues?

    Brian,
    I had the forbidden one pop up several time tonight.

    ***IMPORTANT*** You Need To Register To View Images ***IMPORTANT*** You Need To Register To View Images

  17. #17
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Mesa AZ
    Posts
    1,181

    Default Re: Server Issues?

    I just had this come up.

    Forbidden
    You don't have permission to access /home_inspection/search.php on this server.

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    Phoenix AZ Resale Home, Mobile Home, New Home Warranty Inspections. ASHI Certified Inspector #206929 Arizona Certified Inspector # 38440
    www.inspectaz.com

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •